Vi höjer tempot på tillväxten!
5564 la logo
Webbversion > | Hemsida >
14807 Sockerseminarie LIVA
Minska socker i din produkt -
Varför, vad och hur?
Att konsumtionen av socker behöver sänkas känner de flesta till, men vad ska man egentligen tänka på när man minskar sockerinnehållet i ett livsmedel, vilken funktion har socker, vad kan man ersätta det med och hur ser regelverket ut?

Den 9 december 2020 bjuder Livsmedelsacceleratorn tillsammans med Livsmedelsföretagen och RISE in till ett lärorikt digitalt seminarium i produktutvecklingens tecken och på temat minska socker. Du kommer ha möjlighet att ställa frågor och Livsmedelsföretagen tillsammans med experter från RISE och Nordic Sugar ger dig matnyttig information om:
  • Sockrets teknologiska, mikrobiologiska och sensoriska funktioner
  • Regelverk kring socker och sötningsmedel  
  • Viktigt att tänka på vid sockersänkning
Livsmedelsföretagen har inför seminariet översatt rapporten REFORMULATION GUIDE SPOTLIGHT ON SUGARS från Leatherhead Food Research som kommer att sändas ut till alla som deltar vid seminariet.

Varmt välkomna till en intressant halvdag vars syfte är att ge kunskap och handfast hjälp att minska sockerinnehållet i era produkter.

När: Onsdag 9 december 2020, kl 9:00-11:40
Hur: Digitalt seminarium via verktyget Zoom. Länk skickas ut dagen innan seminariet.
Målgrupp: Seminariet riktar sig främst till små och medelstora livsmedelsföretag, men alla intresserade är välkomna att delta.
Kostnad: Kostnadsfritt. Anmälan krävs
Anmälan stänger: Måndag 7 december 2020
14823 Sockerseminarie forelasare3
Frågor & Anmälan
Anmäl dig via knappen nedan. Länken skickas ut en dag före seminariet startar. Har du frågor är du välkommen att kontakta Martin Hesselgren via e-post.

 VÄLKOMNA!coronaviruset (covid-19)
Vi följer noggrant utvecklingen och gällande direktiv kring Coronaviruset och tar beslut kring event och seminarier efter hand. Vi reserverar oss därför för att detta seminarium kan komma att skjutas fram.
Länk till anmälan >
Livsmedelsacceleratorn är en oberoende lots till externa kompetensbärare och finansieringsmöjligheter. Vi erbjuder kostnadsfri genomlysning av företagets behov och skapar nätverk och mötesplatser för den regionala livsmedelsbranschen. Läs mer om oss på www.livsmedelsacceleratorn.se.
Livsmedelsacceleratorn drivs som ett oberoende värdskap av RISE med finansiering från EU, Tillväxtverket och Västra Götalandsregionen.
2738 instagram circle 732 in
 
$$$open$$