Vi höjer tempot på tillväxten!
5564 la logo
Webbversion > | Hemsida >
12763 NAP 12421430
27 april bjuder Livsmedelsacceleratorn in till ett inspirerande digitalt seminarium om livsmedelscertifiering – Hur, för vem och varför?
Är du nyfiken på vilken typ av certifiering eller märkning som kan vara lämplig för just ditt företag? På vårens första digitala seminarie reder Livsmedelsacceleratorn ut begreppen.

Under seminariet kommer du att få höra Åsa Orrö, marknads- och regelutvecklare inom livsmedel på KRAV, Christina Behm Velenik, ansvarig för IP Arbetsvillkor, IP Livsmedel  och reglerna för märkningen Svenskt Sigill samt Ulrika Norvell, kvalitetsansvarig på Från Sverige berätta om vad det innebär att vara certifierad, hur du går tillväga och vad de olika märkningarna står för. Du kommer också få en kort introduktion till vad det gröna lövet (EU Ekologiskt) står för och vad en certifiering mot BRC eller FSSC innebär.

PROGRAM

08:00-08:10 Malin Axel-Nilsson från Livsmedelsacceleratorn hälsar välkomna
08:10-08:35 Från Sverige, Ulrika Norvell
08:35-09:00 KRAV, Åsa Orrö
09:00-09:25 IP Livsmedel och IP Arbetsvillkor, Christina Behm-Velenik
09:25-09:50 Paus med frågestund
09:50-10:00 EU Ekologiskt, Malin Axel-Nilsson
10:00-10:15 BRC/FSSC, Malin Axel-Nilsson
10:15-10:30 Sammanfattning och avslut, Malin Axel-Nilsson

Seminariet ges som ett digitalt seminarium. Du kommer att kunna se och höra presentationerna. Du har dessutom möjlighet att ställa frågor i en chatt eller vid frågestunden.

Seminariet är kostnadsfritt. Anmälan sker via knappen nedan och du får därefter ett mail med bekräftelse på din anmälan. Bekräftelsen innehåller en länk som du klickar på när det är dags för seminariet. Sista dag för anmälan 23 april.
 
Har du frågor är du välkommen att kontakta Malin Axel-Nilsson på Livsmedelsacceleratorn via e-post: malin.axel-nilsson@ri.se
 
Välkomna!
coronaviruset (covid-19)
Vi följer noggrant utvecklingen och gällande direktiv kring Coronaviruset och tar beslut kring event och seminarier efter hand. Vi reserverar oss därför för att detta seminarium kan komma att skjutas fram.
Länk till anmälan >
Livsmedelsacceleratorn är en oberoende lots till externa kompetensbärare och finansieringsmöjligheter. Vi erbjuder kostnadsfri genomlysning av företagets behov och skapar nätverk och mötesplatser för den regionala livsmedelsbranschen. Läs mer om oss på www.livsmedelsacceleratorn.se.
Livsmedelsacceleratorn drivs som ett oberoende värdskap av RISE med finansiering från EU, Tillväxtverket och Västra Götalandsregionen.
2738 instagram circle 732 in
 
$$$open$$