10920 livsmedels png


18348 LIVA Event 1x1
1x1

Var med och påverka våra seminarier 2022!

Nu förbereder vi oss inför ett nytt verksamhetsår och nu vill vi ta din hjälp för att utveckla ett spännande och intressant eventprogram för 2022 som kan bidra till en hållbar utveckling för såväl dig som Västra Götalands livsmedelsbransch.  Enkäten nedan omfattar Livsmedelsacceleratorns temaområden och vi tar tacksamt emot dina förslag på intressanta ämnen inom varje område:
  • Hållbar produktion
  • Digitalisering & Automation
  • Hälsa & Smak
Vi har även arrangerat seminarier inom Affärsutveckling och genomfört andra aktiviteter tillsammans med er och vill gärna veta om det finns önskemål på liknande aktiviteter 2022.

I enkäten finns möjlighet att lämna tips på företag eller föredragningshållare som du tycker kan bidra med kunskap och erfarenheter för målgruppen som är små och medelstora livsmedelsföretag i regionen.

Frågorna tar 5-7 minuter att besvara och du kan självfallet välja att svara anonymt men om du vill att vi kontaktar dig för mer information behöver du ange dina kontaktuppgifter.


Stort tack för din medverkan!

Livsmedelsacceleratorn
Läs mer >
BAKGRUNDSFRÅGOR:
1) Jag representerar ett litet eller medelstort livsmedelsföretag i Västra Götalandsregionen?
2) Har du under året medverkat i något av Livsmedelsacceleratorns seminarier?
3) Vilket format på seminarier föredrar du?
4) Hur får du information om Livsmedelsacceleratorns seminarium och aktiviteter?
OM VÅRA TEMAN:
5. Hållbar produktion

Livsmedelsacceleratorn har tidigare år bjudit in till följande seminarier inom detta tema:
  • Möjligheter med hållbarhetsmärkning (2021)
  • Minska matsvinn och öka cirkuläritet! (2021)
  • Hur klimatsmarta är dina produkter och din verksamhet? (2020)
  • Hållbara livsmedelsförpackningar – Plast, återvinning, pant och lagstiftning (2020)
  • Livsmedelscertifiering – Hur, för vem och varför? (2020)
  • Seminarium: Hållbara förpackningar (2019)
  • Workshop om matsvinn (2018)
6. Digitalisering & Automation

Livsmedelsacceleratorn har tidigare år bjudit in till följande seminarier inom detta tema:
  • Digitalisering i livsmedelsföretag (2020)
  • Inspirationsseminarium om digitalisering (2018)
7. Hälsa & Smak

Livsmedelsacceleratorn har tidigare år bjudit in till följande seminarier inom detta tema:
  • Hållbar nutrition och olika proteinkällor (2021)
  • Hållbar nutrition – Reflektioner & Inspiration (2021)
  • Minska socker i din produkt – Varför, vad och hur? (2020)
  • Om smak, doft, känsla, hörsel och utseende – Introduktion till sensorik (2020)
Övriga seminarier:
8. Affärsutveckling

Livsmedelsacceleratorn har tidigare år bjudit in till följande seminarier inom detta tema:
  • Reflektioner & inspiration om hur små- och medelstora företag kan hitta nya affärsmöjligheter i pandemin (2021)
  • Trendseminarium inom livsmedel med Mintel – Framtida möjligheter för små och medelstora livsmedelsföretag (2020)
  • Trendseminarium om konsumenttrender med AGFO (2019)
  • Skype-seminarium om Vinnovas utlysning “Innovativa Startups” (2020)
  • Finansieringsseminarium (2020)
  • Workshop i affärsmodellering (2019)
  • Finansieringsseminarium (2019)
  • Innovativa startups (2019 & 2020)
  • Exportnätverket (2018/2019)
Övriga aktiviteter:
9. Mat

Livsmedelsacceleratorn har tidigare år bjudit in till följande aktiviteter:
  • Cookalong med Taste by Louise, Catxalot & SAMLA Sverige (2020)
  • Temadag – Framtidens mat från havet (2018)

Frivilliga fält att fylla i om du vill att vi kontaktar dig:

12721 Sk%c3%a4rmklipp