SARGASSO webinarium om Patent och Immateriella Rättigheter
 20/01/2021 10:00
SARGASSO Webinarium
Patent och Immateriella rättigheter -
Vad ska man tänka på när man produkt utvecklar själv och tillsammans med andra? 

Välkommen till ett kostnadsfritt webinarium där vi tittar på vilka regler och lagar som gäller för att ta patent och skydda sin patenträtt samt vad gäller legalt kontraktskrivning inom immateriella rättigheter?

Möjligheten att ta patent på uppfinningar och innovationer skapades för att  skydda och belöna entreprenörer och innovatörer för sitt skapande, men har man inte koll vad som gäller riskerar det att bli en krävande process som kostar både tid och pengar.

Vilka olika aspekter måste ett företag ta i anspråk för sin immaterialrätt? Vilka erfarenheter finns från de som redan varit med på resan att hävda sin rätt till sitt eget patent?

Kundskap och erfarenhet delas från föreläsare från Advokatfirman MAQS, RISE Teknologiöverföringskontor


15034 Prima%e2%95%a0%c3%aar SVARTsvarttextRGB copy13785 RISE logga


Lyssna till och diskutera med:

Daniel Thorbjörnsson, Senior Advokat från advokabyrån MAQS “Innovating with others – what to consider in the contractual relationships”


Per Bjerndell, RISE Teknologiöverföringskontor. ”Patent – a multi-purpose tool". Per är en patentnörd/-specialist med bakgrund från företag såsom AkzoNobel och AstraZeneca, nu är han på RISE Teknologiöverföringskontor där han är ansvarig för RISE patenthantering.


Peter Sjögren, Senior forskare, RISE talar om IP-rättigheter och projektsamarbeten. Peter har mångårig bakgrund inom den marintekniska industrin.

Hjärtligt välkomna!
Anmälan och registrering görs längst ner på sidan.

Sista anmälningsdag är tisdag 19 januari kl 16:00.

Webinariet är kostnadsfritt.

Efter anmälan skickas en zoom-länk ut.


Genom att fylla i uppgifterna nedan har du godkänt att vi får kommunicera och spara ner dina personuppgifter för eventet. Tillåter du inte att figurera på bild eller film, kan du meddela oss detta vid webinariets start. Kontakta oss om du har några ytterligare frågor.


20/01/2021 10:00

icons add to calendar
The registration has been closed since 19/01/2021 16:00.