PiiA Impact & Innovation Summit
 Munkgatan 7, 722 12 Västerås, Sverige | 16/10/2024 09:00 - 17:00

Välkommen till PiiA Impact & Innovation Summit

Efter tio år med strategiska innovationsprogram delar vi med oss av resultat och effekter från processindustrins perspektiv, samtidigt som vi kraftsamlar inför gemensamma insatser i nya samarbeten.

Boka in en heldag i Västerås den 16 oktober där du möter företag, forskare och finansiärer med fokus på digitalisering och teknikutveckling i och för processindustrin. Välkommen!

Konferensen är kostnadsfri för alla deltagare. Ta del av programmet på sip-piia.se

Det strategiska innovationsprogrammet PiiA – Processindustriell IT och Automation – arrangerar konferensen i samverkan med flera strategiska innovationsprogram och program inom Impact Innovation. Bland andra BioInnovation, Metalliska, Metals & Minerals, ReSource, Smart Built och Swedish Mining, samtliga finansierade av Vinnova, Energimyndigheten och Formas.

PiiA – Processindustriell IT och Automation – är processindustrins strategiska innovationsprogram som stöttar industrins digitala och hållbara omställning med IndTech – tekniken som gör industrin smartare och mer hållbar. Sedan starten 2013 har programmet finansierat omkring 300 projekt där industrin och finansiärerna tillsammans har investerat drygt en miljard kronor. Projekten bidrar till ökad digitaliserad och en långsiktig konkurrenskraft inom branscher som skog, metall, gruvor, livsmedel, läkemedel, energiproduktion samt kemisk och petrokemisk industri. RISE är värdorganisation för programmet som finansieras av VINNOVA, Energimyndigheten och Formas.
BOKA IN

16/10/2024 09:00 - 17:00

icons add to calendar
icons location
PLATS
Västerås Kongress
Munkgatan 7, 722 12 Västerås, Sverige

031-01 01 01
info@sip-piia.se
Eventet fotograferas, filmas och materialet kan komma att användas i marknadsföringssyfte. Jag godkänner att mina personuppgifter i form av namn och bilder, men även rörliga bilder och ljud får användas för publicering i PiiAs kanaler, såsom exempelvis hemsida och sociala medier. Jag godkänner även att mina personuppgifter sparas och används i enlighet med RISE behandling av personuppgifter vid marknadsföring och event.