PiiA Summit 2023
 Kopparbergsvägen 10, 722 13 Västerås, Sverige | 15/11/2023 09:30 - 17:30

Välkommen till PiiA Summit

Processindustrins branschkonferens PiiA Summit arrangeras i Västerås den 15 november. Under årets konferens får du ta del av insikter om hur ny teknik och avancerad dataanalys kan integreras inom industriella värdekedjor och bidra till en hållbar och konkurrenskraftig svensk processindustri.

PiiA Summit är en mötesplats där industrin och akademin kan träffas för att få utbyte av idéer och erfarenheter av hur digitalisering kan bidra till en mer hållbar, resurs- och energieffektiv processindustri. Vi diskuterar gemensamma utmaningar och best practice-lösningar kopplade till digitalisering och automation.

Under dagen får du ta del av presentationer från PiiA-finansierade projekt och samtal med experter från industrin som bland annat kommer att dela med sig av metoder för ökad spårbarhet, energieffektivisering och optimering av processer. Anna Olsson på Intelecy ger en spaning om tekniktrender, Jens Bogarve på Advenica berättar om utmaningar och metoder inom cybersäkerhet. Dessutom blir det presentationer från industriforskarskolorna IndTech och RELIANT som berättar hur de arbetar och hur företag kan delta. Under konferensen har RELIANT även sin kick-off.

Konferensen är kostnadsfri för alla deltagare. Ta del av programmet här: sip-piia.se

PiiA – Processindustriell IT och Automation – är processindustrins strategiska innovationsprogram som stöttar industrins digitala och hållbara omställning med IndTech – tekniken som gör industrin smartare och mer hållbar. Sedan starten 2013 har programmet finansierat över 300 projekt där industrin och finansiärerna tillsammans har investerat drygt en miljard kronor. Projekten bidrar till ökad digitaliserad och en långsiktig konkurrenskraft inom branscher som skog, metall, gruvor, livsmedel, läkemedel, energiproduktion samt kemisk och petrokemisk industri. RISE är värdorganisation för programmet som finansieras av VINNOVA, Energimyndigheten och Formas.
BOKA IN

15/11/2023 09:30 - 17:30

icons add to calendar
icons location
PLATS
Best Western Plus Hotel Plaza
Kopparbergsvägen 10, 722 13 Västerås, Sverige

031-01 01 01
info@sip-piia.se
The registration has been closed since 15/11/2023 09:30.