Informationsmöte om affärsutvecklingsprogrammet Leap Accelerator
 24/03/2022 14:00 - 14:45 

Möjligheter att internationalisera techbolag

Business Sweden, Automation Region och det strategiska innovationsprogrammet PiiA arbetar tillsammans för att stärka Swedish IndTech. Ett mål för samarbetet är att hjälpa svenska tech-bolag att öka sin globala försäljning och därför bjuder vi nu in till en träff för att berätta om Business Swedens Exportcoaching och affärsutvecklingsprogrammet Leap Accelerator.  Inbjudan riktar sig särskilt till svenska industriella techbolag och vi kommer att presentera möjligheter och förutsättningar för att delta i programmet.

Affärsutvecklingsprogrammet Leap Accelerator som leds av Business Sweden ger tech-startups ett fokuserat sätt att rikta in sig på de mest lovande marknaderna och programmet är kostnadsfritt för de företag som kvalificerar sig. Efter att ha slutfört programmet kommer du vara redo att växa dina globala affärer med din egen skräddarsydda marknadsplan. Under programmets workshops kommer du att utveckla din go to market-plan och bygga din strategi för er internationalisering. Du kommer att göra din analys baserad på data i kombination med insikter från Business Swedens globala experter.

Under mötet finns också möjlighet att ställa frågor till PiiAs programkontor om programmets utlysningar och ytterligare möjligheter att samarbeta inom ramen för PiiA.
 
Vi hoppas att samarbetet mellan PiiA, Automation Region och Business Sweden genom LEAP kommer att bidra till att svenska IndTech-bolag lyckas ännu bättre på den globala marknaden!

När? 24 mars kl.14.00 - 14.45
Var? Digitalt via Teams
BOKA IN

24/03/2022 14:00 - 14:45

icons add to calendar
19296 bus piia ar
The registration has been closed since 24/03/2022 13:45.