Håll dig uppdaterad om vad som händer inom den maritima branschen
Webbversion
3515 smtf logo
24556 wave2
26746 B%c3%85TSNACKS brevhuvud
Pubkväll, 10 april 2024: 
Välkommen på vårens första pubkväll: Innovation, lek, mat och mingel
Den 10 april kör vi igång med årets första pubkväll, denna gång i samarrangemang med SARGASSO plattform för öppen innovation. 

Kvällens tema handlar om öppen innovation och bjuder på lekfullt samarbete för ökad innovationsförmåga. Barn utvecklar sin fantasi och förmåga till samspel med andra genom lek, så varför sluta tänker vi? Och visst är det väl spännande att se vad det egentligen är för fiskar som gömmer sig under ytan på ett maritima nätverk? 

Precis som SARGASSOs grundtanke är att matcha dina innovationsidéer med rätt kompetens blir du denna kväll slumpmässigt matchad ihop med dina lagkamrater. Vem vet, kanske blir ni ett vinnande team även utanför spelhallen? 

Så kom och möt dina maritima kollegor denna kväll. Vi startar med aktiviteten kl 17:30 på Teamtastic för att runt 19:00 gå till Dubbel Dubbel och äta, dricka och prata vidare. Vi kör här en kort presentation om SARGASSO Open Innovation Plattform och dess möjligheter.

Första tjing för dig!
Som medlem i SMTF får du första tjing då platserna är begränsade och du blir bjuden på spelaktiviteten genom vår sponsor SARGASSO. För icke SMTF medlemmar så kostar aktiviteten 395 kr. Mat och dryck står var och en för denna kväll. Måndag den 25 öppnas anmälan för personer utanför SMTF.


Hjärtligt välkommen!

/SMTF-teamet


bild
Öppen Innovation - En nypa lek och en nypa allvar
Vad är öppen innovation och varför tror vi det är ett vinnande koncept? Denna kväll kör vi en kort presentation av plattformen och du som är medlem får din aktivitet sponsrad  av SARGASSO.
 
bild
Den som ger sig in i leken...
Tänk dig att du stiger in i ett videospel med 9 unika aktiviteter. I varje uppdrag kommer du och ditt lag att jobba tillsammans för att lösa uppgiften på bästa möjliga sätt. Ni har 5 minuter och 1 försök i varje rum, så snabbtänkthet och en effektiv strategi är en fördel. Teamtastic Göteborg - Google Maps
 
bild
Man ska sluta när det är som roligast!
Det tycker inte inte vi. Därför går vi 3 minuter till Dubbel Dubbel för att ta något gott att äta och dricka och fortsätta prata innovation. En kort presentation av SARGASSO kommer göras under middagen. Var och en betalar för sitt på restaurangen.
Dubbel Dubbel Polhemsplatsen - Google Maps
 
Anmäl mig till pubkvällen!
731 twitter 732 in 733 fb 730 youtube
RISE Research Institutes of Sweden www.ri.se