Propell - En hub för regional innovation
logo Visa i webbläsaren
19501 aktuellt propell 1920x960px v2
bild
Tre företag i framkant
Möt några företagsledare från Gävleborg som berättar om hur de haft nytta av Propell och vad de gör för att ligga steget före och bidra till en mer hållbar utveckling.
bild
Så skyddar du dig mot obehöriga
23 februari
Digitaliseringen skapar stora möjligheter, men vi måste också klara av att hantera de hot och risker som följer med den. Dagligen hackas företag och organisationer på olika sätt, men hur gör man då för att stärka den digitala säkerheten?
Läs mer
bild
Allt för ditt kliv vidare
Propell är en regional innovationshub i Gävleborg som kostnadsfritt vägleder blivande innovatörer och etablerade aktörer. Allt för ditt kliv vidare.
bild
Gävleborgsföretag utvecklar flexibla arbetsformer
Kan man öka sin attraktionskraft och innovationsförmåga genom flexibla arbetsformer? Det är något som 16 företag från olika branscher inom allt från IT till verkstadsindustri undersöker. Läs mer
bild
Internationell framgång för Zava Tec
ZAVA Tec har genom stöd av bland annat Propell och det internationella affärsnätverket Enterprise Europe Network fått nya affärskontakter i Brasilien.
bild
Tidig finansiering för idéägare och startups
– Under flera år har jag försökt hitta vägar fram hur vi kan hjälpa idéägare och startups att hitta tidig finansiering och nu tror jag vi är på rätt spår, säger Martin Askne
bild
AI, cybersäkerhet och 3D stärker industrins konkurrenskraft
2024 rivstartade med två nya initiativ, där företag kommer få ta del av olika digitaliseringsinsatser och möjligheter att säkra sina leveranskedjor.
Förverkliga dina idéer eller projekt
Aktuella utlysningar & erbjudanden
bild
Alltid vidare.
Propell är en regional innovationshub för både blivande innovatörer och etablerade aktörer. Allt för ditt kliv vidare.
bild bild bild bild
24129 propell footer 1080x100px nyhetsbrev 2023V2
$$$open$$