Vi höjer tempot på tillväxten!
5564 la logo
Webbversion > | Hemsida >
23396 Hallbaraforpackningar 1 juni
WORKSHOP 1 JUNI 
Förpackningsdag
- en workshop för dig som vill utveckla din livsmedelsförpackning
Nu erbjuder vi en förpackningsdag för livsmedelsföretag där vi har samlat några av Sveriges främsta förpackningsexperter som kommer guida dig till lämpliga materialval.

Vi kommer varva föreläsningar med coachning där du får chans att arbeta med dina nuvarande eller potentiella livsmedelsförpackningar.


När:1 juni torsdag kl 09.00 -16.00 (inkl lunch)
Var: Frans Perssons väg 6, Göteborg
Anmälan: Vi behöver din anmälan senast den 27 maj. Anmäl dig på länken här

Kostnad: Kostnadsfritt för företag som uppfyller kraven enligt Omställningslyftet och fyller i blanketten för försumbart stöd. Uteblivet deltagande faktureras med 500 kronor. Vi har begränsat antal platser.

Förpackningsdagen möjliggörs genom delfinansiering av Omställningslyftet och är ett samarrangemang mellan Livsmedelsacceleratorn och Biolyftet.

Inför workshopen behöver du som SMF-företag:
Säkra din plats redan nu. Det går bra att anmäla flera personer från samma företag. Glöm inte fylla i specialkost om så önskas. Workshopen vänder sig i första hand till små och medelstora livsmedelsföretag. Arbetar du på ett större bolag eller ett företag som tillhör en koncern och inte definieras som ett SMF-företag, kontakta Maria Holmkvist

Frågor 
Kontakta Johanna Gunnarsson, johanna.gunnarsson@ri.se om du har frågor kring försumbart stöd eller behöver hjälp kring registreringen.

För övriga frågor kontakta maria.holmkvist@ri.se

 
Från programmet 
  • Förpackningens många roller
  • Biobaserade och återvinningsbara material
  • Cirkulära affärsmodeller för förpackningar
  • Fördjupning kring lagstiftning
  • Materialval för din förpackning
  • Livsmedelssäkerhet och förpackningar
Detaljerat program kommer inom kort.


Anmäl dig här
22842 Sk%c3%a4rmbild (753)
Läs mer om Omställningslyftet här
Livsmedelsacceleratorn är en oberoende lots till externa kompetensbärare och finansieringsmöjligheter. Vi erbjuder kostnadsfri genomlysning av företagets behov och skapar nätverk och mötesplatser för den regionala livsmedelsbranschen. Läs mer om oss på www.livsmedelsacceleratorn.se.
2738 instagram circle 732 in