Propell - En hub för regional innovation
logo Visa i webbläsaren
19501 aktuellt propell 1920x960px v2
bild
ELE Forsa ökar sitt fokus på hållbarhet och digitalisering
Specialisterna på lastpallar och emballage, ELE Forsa önskade få fart på sin digitalisering och få ökat fokus på hållbarhet. Hör vd Mattias Ringström berätta om deras medverkan i ett av våra projekt och vad de åstadkommit med allt från maskininlärning, kvalitetssäkring till spillminskning. Läs mer
bild
Senseair tar sin innovativa idé vidare
Vad har hänt hos Senseair sedan de deltog i Propells innovationstävling Boost Innovation 2016? Vi träffade deras forskningschef, Henrik Rödjegård för att få en inblick i allt som skett sedan tävlingen för sex år sedan.
bild
"Coolt att vara mer nöjd"
Över hundra personer samlades den 18 november, på Innovation Day 2022 för att lyssna till ett fullspäckat schema med intressanta talare på temat idéer som förbättrar världen.
Läs mer
bild
Så var
Innovation Week X
Under 14-18 november pågick Innovation Week X, en hel vecka för att främja innovation och inspirera till nya idéer. Tillsammans med flera innovationsstödjande aktörerna i regionen lockade vi närmare 300 besökare till våra olika event under veckan.
bild
Prispengar till nya entreprenörer
– Pitcherna har handlat om allt från grillkorgar och drogtester till snygga kepsar, det är otroligt roligt att få höra deras idéer och deras engagemang, säger Martin Askne, innovations- och startupcoach på Propell
bild
Tjänstifiering, kanske något för ditt företag?
– Behöver ditt företag utveckla era tjänster och skapa mervärde för era kunder? Kanske behöver ni expertis, nätverk eller bara en hjälpande hand för att öka er innovationsförmåga?
bild
Så möter vi samhällsförändringarna
Missionsorienterad innovation handlar om att skapa förändringar på systemnivå. Men varför ska man bry sig om det här?
Finansiera ditt projekt
Aktuella utlysningar & erbjudanden
21988 julhalsning 2021
bild
Alltid vidare.
Propell är en regional innovationshub för både blivande innovatörer och etablerade aktörer. Allt för ditt kliv vidare.
bild bild bild bild
19505 propell footer 2022 vit 1522x168px
$$$open$$