Vi höjer tempot på tillväxten!
5564 la logo
Webbversion > | Hemsida >
19974 Uppskalning2022
WEBBINARIUM 17 MAJ
Skala upp liten produktion till större – utmaningar för dig som jobbar med livsmedel
Jobbar du med småskalig tillverkning och försäljning av livsmedel och vill växla upp? Då finns det en hel del att tänka på när det gäller produktion, säkerhet och hygien. På detta seminarium får du en överblick kring vilka frågor som du som livsmedelsproducent kommer att ställas inför när du skalar upp en liten produktion till större samt exempel på nycklar för tillväxt och externt kapital.

Du kommer få lyssna till experter inom området och till Lizette Broström, vd på One Cake, som berättar om deras uppskalningsresan. Vi har även bjudit in Jonathan Converse, Urban Food Space, ett nytt initiativ som kommer att belysa behovet av ett nytt matsystem och nya samverkansmodeller.

Datum: Tisdag 17 maj
Tid: Kl 09.00-11.30
Plats: Digitalt seminarium via Zoom, länk skickas ut dagen före mötet.
Kostnad: Kostnadsfritt. Föranmälan krävs.
Anmälan stänger: Måndag16 maj

Talare

  • Mikael Ström, forskare inom produktframtagning och SMF-stöd, RISE
  • Lars Hamberg, forskare inom processteknik, säkerhet och hygien, RISE
  • Jimmy Pervik, rådgivningschef, Connect Sverige Region Väst
  • Lizette Broström, vd, One Cake
  • Jonathan Converse, Co-Founder, Urban Food Space

Mötet är digitalt. Den zoom-länk som du kommer att få en dag före mötet är öppen från kl 08.45. Koppla gärna upp dig i god tid.  

Detaljerat program kommer inom kort, men anmäl dig redan idag!

Välkommen!
Anmäl dig redan idag >>
Livsmedelsacceleratorn är en oberoende lots till externa kompetensbärare och finansieringsmöjligheter. Vi erbjuder kostnadsfri genomlysning av företagets behov och skapar nätverk och mötesplatser för den regionala livsmedelsbranschen. Läs mer om oss på www.livsmedelsacceleratorn.se.
2738 instagram circle 732 in