Propell - En hub för regional innovation
logo Visa i webbläsaren
19501 aktuellt propell 1920x960px v2
bild
Hållbar och inkluderande arbetsmiljö hos Hälsinge Smådjursklinik
Hör verksamhetschefen för Hälsinge Smådjursklinik, Beatrice Sahlin berätta om deras arbete som på sikt bidrar till en attraktiv arbetsplatskultur och en mer socialt hållbar arbetsplats.
bild
Ledarutveckling för ökad konkurrenskraft
Plyfa Plywood AB är en privatägd fanerindustri som förser stora delar av Europas parkettindustri med högkvalitativt granfaner. Bolaget har under året deltagit i Propells projekt Ställom Go! med målet att utveckla sitt arbete med social hållbarhet. Vd Fredrik Lenz förklarar valet av fokus. 
bild
Digital Tsunami med Katarina Gospic
30 september
Kom på en utmanande föreläsning där du lär känna din hjärna genom olika experiment. Börja fundera över hur den digitala tsunamin påverkar just dina tankar, känslor och beteenden. En annorlunda föreläsning där din hjärna spelar huvudrollen. Vågar du?
Anmälan
bild
För en grön och digital omställning
20 oktober
Digitaliseringen förändrar hela vårt samhälle och driver utvecklingen i hög takt. På Science & Innovation Day får du exempel på hur denna dubbla övergång kan se ut. Lyssna till Caroline Runnquist, expert på cybersäkerhet och AI experten Amer Mohammed och många intressanta talare i de parallella spåren.

bild
Ta del av en riktig innovationsboost
14 - 18 november
Innovation Week X är ett veckolångt event som främjar innovation, forskning och utveckling. Planera in dessa dagar i din kalender för att ta del av en riktig innovationsboost arrangerat av olika aktörer runt om i Gävleborg.
bild
En resa mot ett mer cirkulärt tänk
– Vi behöver alla få upp ögonen för cirkulär ekonomi, detta är en unik möjlighet för företagen att få veta vad det innebär och vilka konkurrensfördelar det ger.
bild
Scandymet digitaliserar ytterligare
Scandymet har de senaste åren genomfört ett flertal insatser för ytterligare digitalisering. Detta har gett dem bättre förutsättningar att kunna erbjuda sina kunder rätt produkt.
Finansiera ditt projekt
Aktuella utlysningar & erbjudanden
bild
Alltid vidare.
Propell är en regional innovationshub för både blivande innovatörer och etablerade aktörer. Allt för ditt kliv vidare.
bild bild bild bild
19505 propell footer 2022 vit 1522x168px
$$$open$$