Propell - En hub för regional innovation
logo Visa i webbläsaren
19501 aktuellt propell 1920x960px v2
bild
Gävleföretaget bygger nytt, hållbarhet i fokus
När Alderholmens Mekaniska bygger en helt ny fabrik vill de försäkra sig om att den kommer med hållbara lösningar. Tillsammans med Propell och RISE har de arbetat för att optimera den nya fabriken för både verksamhet och medarbetare.
bild
Ny teknik från La10cy minimerar latensen online
– Det är snart två år sedan vi satt första gången på Propell tillsammans och spånade. Nu är vi inne i fas två av utvecklingen och om allt går som planerat så hoppas vi kunna lansera vår lösning kommersiellt redan till sommaren, Tobias Bunne, en av grundarna till La10cy.
bild
Lär dig pitcha - kvällskurs
24 maj
Hur skulle du sälja en idé, produkt eller tjänst till en potentiell kund på bara några sekunder? I denna kurs får du lära dig grunderna i hur du gör övertygande pitchar.
Anmälan
bild
Bli mer fördomsmedveten - inklusive skrattgaranti
8 juni
Möt Marika Carlsson – en av Sveriges mest aktuella komiker och programledare. Movexum och Propell välkomnar till denna ärliga och modiga föreläsning som handlar om fördomar, bemötande, respekt och framför allt – att våga vara sig själv.

bild
Ta del av en riktig innovationsboost
14 - 18 november
Innovation Week X är ett veckolångt event i Hälsingland som främjar innovation, forskning och utveckling. Planera in dessa dagar i din kalender för att ta del av en riktig innovationsboost.
bild
Grattis Jenny!
Tack till er som besökte oss under Företagarforum i Sandviken, 5-7 maj. I vår monter hade vi en tävling och därför säger vi ett stort grattis till Jenny Pitkänen som kammade hem priset i form av ett VR-set.
bild
Ta dina unika idéer vidare – idécoachen tipsar
Hur kommer du vidare med din smarta idé? Var börjar du? Vad finns det för hjälp att få? Simone Jonsson, idécoach på Propell har svaren du behöver för att ta dina idéer framåt.
bild
FoodFinder samlar aktuell information från de lokala haken
– Vi vill göra det enkelt att hitta en aktuell meny och kommande event från det lokala haket i en och samma plattform.
bild
Smartare lösningar för underhåll av järnvägen
Pandrol önskar hitta nya lösningar för att effektivisera underhållet av järnvägen. Tillsammans med Mittuniversitet undersöker man nu möjliga vägar framåt.
Finansiera ditt projekt
Aktuella utlysningar
bild
Alltid vidare.
Propell är en regional innovationshub för både blivande innovatörer och etablerade aktörer. Allt för ditt kliv vidare.
bild bild bild bild
19505 propell footer 2022 vit 1522x168px
$$$open$$