RISE Research Institutes of Sweden Visa i webbläsare  /  Vidarebefordra
11352 rise logo rgb pos
bild
Välkommen till informationsmöte om Papermaking Network
Välkommen till informationsmötet om Papermaking Network den 8 september (OBS nytt datum). En digital träff där vi introducerar Papermaking Network, ett initiativ från RISE. Vi hoppas samla representanter från alla skandinaviska bruk av massa, grafiska papper, special-, förpacknings- och mjukpapper i ett värdefullt forum.
 
Papermaking Network syftar till att lösa just era dagliga problem i produktionslinjerna. Förutom nätverkande kan vi diskutera gemensamma utmaningar och potentiellt samarbete där vi kan skapa möjligheter med hjälp av våra kombinerade kompetenser, erfarenheter och pilotanläggningarna inom RISE.

Detta evenemang introducerar dig till alla fördelar och värdet, struktur och resonemang bakom utvecklingen av konceptet Papermaking Network.
Efter informationen tar vi gärna emot feedback för att Papermaking Network ska bli just det värdefulla verktyg vi hoppas på.
Anmälan till informationsmötet den 8 september 2021
Informationsträff 8 september 2021, 10.00-10.30
Program
  • Varför Papermaking Network?
  • Vad inkluderas i Papermaking Network?  
  • Vad är förväntningarna på medlemmarna i Papermaking Network?
  • Wrap-up och nästa steg
bild
Vår kompetens har vuxit
Under vårt digitala evenemang den 8 september kommer vi att presentera dessa men naturligtvis också de frågeställningar som vi inom RISE-sfären har samlat på oss under alla våra år av FoU vi genomfört som forskare inom de tidigare separata enheterna Innventia, MoRe och PFI. I och med sammanslagningen har vi skapat ett oslagbart team med branschens största kunskap och resurser – som vi vill att ni ska få störst nytta och glädje av!
 
16103 0151
Kick-off Papermaking Network 24 november 2021   
   Den 24 november 2021 startar vi med ett Kick-off vid våra anläggningar i Stockholm (troligtvis digitalt). Under den dagen kommer vi se till att tillsammans säkerställa relevansen och få de bakomliggande tankarna tydliggjorda för de forskningsprojekt vi föreslår. Efter diskussioner kommer så de detaljerade planerna att beslutas.
   Vidare kommer specifika rundabordsdiskussioner med våra forskare och tekniskt ledande forskare äga rum. Om möjligt hoppas vi kunna köra och demonstrera specifika försök i vår FENIX-pilotpark under dagen: både som inspiration och hjälp till våra diskussioner samt visa potentialen i nätverket och de tillgängliga forskningsanläggningarna.
Mer information och anmälan hittar du här.
Kontakta gärna oss om ni har frågor
Tomas Anderson, +46 10 228 45 75, tomas.anderson@ri.se
Lars Sundvall, +46 70 526 52 21, lars.sundvall@more.se
11354 rise logo rgb neg
RISE RESEARCH INSTITUTES OF SWEDEN
ADRESS
KONTAKT
Följ oss
bild bild bild bild